Wheat germ
به نظرتون چرا كلنيك
Mayo
گياهك گندم را
جزء 10
غذاي برتر سلامتي در دنيا
ميشناسد ؟
ساده است ؛ براي اينكه گرم به گرم گياهك گندم
مقدار
قابل توجهی از
ویتامین ها،
مواد
معدنی
و
پروتئین ها را ارائه ميدهد .
اندازه بسيار كوچك اما منبعي غني از مواد غذايي
؛ گياهك گندم بخشي از دانه گندم است كه مسئول جوانه زني و رشد گياه گندم جديد بوده
كه حين فرآوري شدن گندم به آرد سفيد اين قسمت ازدانه گندم جدا ميشود به نظرخيلي
مسخره مياد اما به دليل وجود
بسیاری از
ویتامین
ها و مواد
معدنی
غنی دراين قسمت
گندم نه
تنها براي شما مفيد بوده بلكه با
يك طعم راضي كننده
خوشمزه نيز ميباشد به طوري كه كلنيك
Mayo
درباره گياهك گندم ميگويد : گياهك گندم را ميتوان
به هر نوع مواد خوراكي از كيك ها گرفته تا انواع
دسرهاي ميوه اي اضافه كرد.
تنها با سرو كردن
50 كالري درهر 2 قاشق سوپ خوري از گياهك گندم ميتوانيد مجموعه اي از پروتئينها و
مواد مغذي
حياتي شامل
موارد زير را به بدن خود برسانيد :
ويتامين
E : اين
آنتي اكسيدانهايي حلال در چربي
به محافظت از سلولها و بافتهاي آسيب ديده كمك كرده و باعث دفع بيماريهاي خاص
ميگردد.
اسيد فوليك (B9):
براي زنان باردار خيلي مفيد بوده وايده مفيدي براي استفاده همه مردم ميباشد اين
ويتامين B با توليد
سلولهاي سالم جديد درپيشگيري ازمبتلا شدن به انواع سرطانها كمك ميكند .
منيزيم: اين مواد معدني كمك ميكند تا قلب ،استخوانها و سيستم
دفاعي بدن را قوي نگه داريد همچنين طبق آخرين اطلاعات ممكن است خطر ابتلا به ديابت
نوع 2 را كاهش دهد .
تيامين: اين
ويتامين B در
تبديل كربوهيدرات به انرژي- كه عامل اصلي عملكرد مناسب قلب ، عضلات و سسيتم عصبي
ميباشد - كمك ميكند.
فسفر: مانند كلسيم دندان واستخوانها را قوي
كرده به طوري كه اين مواد معدني براي رشد ،حفظ وبازسازي همه
بافتها ضروري ميباشد .
روي: بدن شما با استفاده ازاين
ماده
معدني صدها فعاليت مثل مبارزه با ويروس
،كمك به بهبود زخمها ، تركيب
DNA و تقسيم
سلولي مناسب را انجام ميدهد .
گياهك گندم منبع غنی
از فیبر با
کیفیت بالا ،
پروتئین غيرحیوانی
و حاوي چربي اشباع نشده مفيد براي قلب است ؛ مزيت فوق العاده
اينكه عاري از سديم ميباشد .
تشريح دانه گندم
:
اینکه بهترين چيزها در بسته هاي كوچك مي آيد حقيقت دارد مخصوصا اگر آن چيز، مربوط به گندم باشد گياهك گندم يك تكه بسيار كوچكيست كه در دل هر دانه گندم قرار دارد كه به مراتب پراهميت ترين منبع غذايي آن به شمار ميرود. با داشتن دانش گياهي درباره دانه گندم دوستان خود را متحير كرده و به آنها اين فرصت را بدهيد تا با "گياهك" بهتر آشنا بشوند.
پوسته يا سبوس: سبوس گندم پوسته دانه بوده و
بافت اليافي و سفتي دارد هرچند كه از لحاظ فيبر بسيار مفيد
ميباشد اما در آرد تصفيه شده عادي استفاده نميشود.
آندوسپرم: اين بزرگترين بخش دانه گندم بوده و
حدود 83% آن را تشكيل ميدهد كه حاوي نشاسته گندم ميباشد به همين
دليل است كه نقش اصلي را در آرد دارد.
گياهك: گياهك خوب حدود 2.5% از كل دانه را
تشكيل ميدهد و به عنوان جنين يا منشاء حيات براي سبز شدن گندم جديد ميباشد گياهك
گندم هنگام پالايش آرد سفيد جدا ميشود (هرچند آن در آرد سفيد كامل استفاده ميشود).
با بيش از 10 كيلوگرم گندم حدود 200
گرم گياهك گندم به دست مي آيد.