Wheat germ
کلی
دستورالعمل کلی
شیرینی های نان زنجبیلی
دستورالعمل شیرینی های نان زنجبیلی با گیاهک گندم
پای کدو تنبل
دستورالعمل پای کدو تنبل با پوسته های گیاهک گندم
خورشت یا چاشنی
دستورالعمل خورشت یا چاشنی از پروشیتو (نوعی همبرگر ایتالیایی) ، انجیر، و گیاهک گندم
تارت لیمو
دستورالعمل تارت لیمو با آرد گندم سبوس دار
مرغ
دستورالعمل مرغ با گیاهک گندم و نارگیل
خورشت یا چاشنی از پروشیتو (نوعی همبرگر
ایتالیایی) ، انجیر، و گیاهک گندم
خورشت می تواند به کابوس پر انرژی شبانه ای تبدیل شود اگر دقت کافی
در تهیه و طبخ آن نداشته باشید. این نوع از خوراک مخلوط متنوعی می باشد از پیازها،
انجیرهای خشک، پروشیتو و گیاهک گندم؛ ولی سعی در کشف طعم نداشته باشید این خوراک
مملو از طمع ها و مزه هاست ولی با کالری های گوناگون در يك روز خاص جهت سرو انباشته
نشده است.

3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز شیرین بزرگ، خرد شده (در حدود 1 و 1/2 فنجان)
3 عدد سیر بوته ای، خرد شده
1/2 فنجان موسیر، خرد شده
3 عدد ساقه کرفس خرد شده
1 پوند(454 گرم) قارچ کرمینی اسلایس شده
7 اسلایس از نان 100% گندم که تست شده باشد و به تکه های مکعبی 1
اینچي (2.54 سانتي متر) در آمده باشد.
1/2 فنجان گیاهک گندم تست شده
1 قاشق غذا خوری برگه های آویشن تازه
3 عدد برگ نعناع خرد شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
فلفل تازه برای مزه
1 عدد سیب سبز که از وسط بریده شده
6 عدد انجیر خشک خرد شده در حدود 1/4 فنجان
3/4 فنجان آب گوشت مرغ کم نمك
2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
2 اونس (57 گرم) پروشیتو خرد شده نازک به نوارهای باریک
1. فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت(177 درجه سانتي گراد) گرم
نمایید. ماهی تابه بزرگی را با اندکی روغن گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کرده و در
همان حالی که گرم می شود، پیاز، سیر، موسیر و کرفس را به آن اضافه نمایید. در دمای
متوسط رو به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شده اند هم بزنيد
. قارچ ها را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر نیز پخته شوند. آویشن و
نعناع هم زده شود و نمک و فلفل را برای طمع بهتر اضافه كنيد .
2. در ماهی تابه ضد حرارت 2*9*13 اینچی، نان را اضافه نمایید. در
مخلوطی از پیاز و قارچ، گیاهک گندم، سیب ها و انجیرها هم زده شود تا زمانی که به
طور مساوی در ماهی تابه پخش گردند. آب مرغ به طور مساوی روی قسمت بالایی ریخته شود.
3. جعفری و رشته های پروشیتو روی قسمت بالایی خوراک پاشیده شود.سپس
45 دقیقه بدون در پوش پخته شود.