Wheat germ
کلی
دستورالعمل کلی
شیرینی های نان زنجبیلی
دستورالعمل شیرینی های نان زنجبیلی با گیاهک گندم
پای کدو تنبل
دستورالعمل پای کدو تنبل با پوسته های گیاهک گندم
خورشت یا چاشنی
دستورالعمل خورشت یا چاشنی از پروشیتو (نوعی همبرگر ایتالیایی) ، انجیر، و گیاهک گندم
تارت لیمو
دستورالعمل تارت لیمو با آرد گندم سبوس دار
مرغ
دستورالعمل مرغ با گیاهک گندم و نارگیل
پای کدو تنبل با پوسته های گیاهک گندم
جشن شکرگزاری هرگز بدون پای کدو تنبل خانگی معنا ندارد. با اضافه
کردن گیاهک گندم و استفاده از آرد گندم سالم شیرینی پزی ، فقط مواد مغذی را افزایش
نداده ایم بلکه مقداری طعم و مزه دیگر نیز به پای اضافه کرده ایم. همچنین برخی از
چربیهای اشباع شده را نیز از طریق جایگزینی روغن کانولا کاهش داده ایم.

نان شیرینی :
1/2 فنجان آرد مغذی
1/2 فنجان گیاهک گندم
1/2 فنجان آرد گندم شیرینی پزی
1/8 قاشق سوپ خوری نمک
3 قاشق غذا خوری کره بدون نمک سرد، بریده شده در اندازه های کوچک
1/4 فنجان روغن کانولا
1 تا 3 قاشق غذا خوری آب
پر کردن کدو:
2 تخم مرغ بزرگ
15 اونس
(428 گرم) پوره کدو تنبل
3/4 فنجان شیر جوشیده 2 درصد
5 قاشق سوپ خوری شیره افرا خالص
3/4 قاشق چای خوری ادویه یا همان پودر پای کدو تنبل
1/4 قاشق چای خوری نمک
در یک کاسه متوسط مقداری آرد، گیاهک گندم، آرد شیرین پزی و نمک
افزوده و هم زده شود تا مخلوط گردد. تکه های کره بسیار کوچک نیز بریده شود و به
مخلوط اضافه گردد تا زمانی که کاملا هم خورده باشد و دیگر حبابی از کره باقی نمانده
باشد. روغن کانولا اضافه شده وهم زده شود و به مقدار لازم آب افزوده گردد تا فرم
خمیر به حالت توپ در آید.
خمیر در ورقه های پلاستیکی پیچیده و تا 15 دقیقه فریز گردد.
در خلاء پر کردن کدو تنبل ، فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت(218
درجه سانتي گراد) گرم کنید. تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ کوبیده و سپس شیر، عصاره
افرا، ادویه پای کدو تنبل و نمک درون کدو تنبل هم بزنید.
خمیر را از فریز بیرون آورید. خمیر را میان دو تکه از کاغذ روغنی
به ابعاد 12 اینچ (30.50 سانتي متر) گرد رول کنید، چنانچه خمیر ترک خورد به هم
فشارش دهید.
بالای ورقه های شیری پزی را برش دهید. ظرف صیقلی داده شده 9
اینچی(23 سانتي متر) پای را در بالای خمیر قرار دهید، حاشیه های کناری به سمت پایین
بکشانید، و خمیر و کاغذ روی آن بکشید. ورقه صیقلی داده شده شیرینی پزی را از عقب
ببرید و خمیر را در داخل ظرف فشار دهید. با تکه های خمیر اضافی درزها و شکاف ها را
بپوشانید.
خمیر را تا 1/2 اینچ (1.3 سانتي متر) از برآمدگیها مرتب کنید.
برآمدگیها و کلاهک را به زیر خم کنید تا شکلی مناسب دور تا دور پای بوجود آید. از
چنگال نیز می توانید برای بوجود آوردن طرحی زیبا در اطراف پای استفاده نمایید.
پایین نان را با چنگال 4 یا 5 بار فشار دهید.
مواد تهیه شده برای پای را به داخل نان بریزید. شیرینی را در فری
که 15 دقیقه قبلا گرم شده است ؛ بپزید. پس از 5 دقیقه، فویل را دورتا دور لبه های
پای برای جلوگیری از سوختن شیرینی قرار دهید. دما را پس از 15 دقیقه به کمتر از 350
درجه فارنهایت(177 درجه سانتس گراد) کاهش داده و تا 30 دقیقه بگذارید در فر باقی
بماند یا تا موقعی که وقتی چاقو را تا نزدیکی های وسط شیرینی وارد می کنید تمیز
بیرون بیاید.