Wheat germ
کلی
دستورالعمل کلی
شیرینی های نان زنجبیلی
دستورالعمل شیرینی های نان زنجبیلی با گیاهک گندم
پای کدو تنبل
دستورالعمل پای کدو تنبل با پوسته های گیاهک گندم
خورشت یا چاشنی
دستورالعمل خورشت یا چاشنی از پروشیتو (نوعی همبرگر ایتالیایی) ، انجیر، و گیاهک گندم
تارت لیمو
دستورالعمل تارت لیمو با آرد گندم سبوس دار
مرغ
دستورالعمل مرغ با گیاهک گندم و نارگیل
مرغ با گیاهک گندم و نارگیل
به جای به کار گیری تابه سرخ کن مرغ قدیمی، از ظرف دو تکه سنتی،
سخت و همراه با مرغ تا حدودی شیرین استفاده شود. هر کسی عاشق طعم این خوراک می شود
و به همان ترتیب از مزایای مواد مغذی بهره مند می گردد. بهتر است با سس لیمو ترش
سرو شود.

1/4 فنجان آرد
1/2 فنجان آرد نان پوست کنده شده
1/2 فنجان گیاهک گندم
1/4 فنجان نارگیل شیرین
1/4 فنجان پسته بدون نمک ،خرد شده ،برشته خشک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 پوند(454 گرم) سینه مرغ بدون پوست و استخوان که به صورت نازک
اسلایس شده باشد .
2 قاشق غذا خوری روغن کانولا
آرد را به کاسه متوسط اضافه كنيد.
در کاسه متوسط دیگر، آرد نان، گیاهک گندم، نارگیل و پسته مخلوط
گردد.
مرغ را در آرد قرار داده، تکان داده شود سپس در تخم مرغ گذاشته شود
و در نهایت مطمئن شوید که ماده بدست آمده در مرغ فشرده و وارد شده باشد.
مرغ آماده را در ظرف بزرگ قرار داده تا زمانی که آماده پختن شود.
در همان حال که تابه نچسب بزرگ بر روی حرارت گرم شده است 1 قاشق
غذا خوری روغن را به آن اضافه کرده و دورتا دور تابه پخش نمایید. دو تکه مرغ را
افزوده، حرارت را کم کرده و 2 تا 3 دقیقه بپزید یا تا زمانی که به حالت کریسپی يا
ترد در آید ؛ اما نه به آن صورت که بسوزد. به روی دیگر برگردانده شود و 2 تا 3
دقیقه دیگر پخته شود و یا تا آن زمان که مرغ پخته شود و داخلش از رنگ صورتی و زنده
خارج شود. (نکته: زمان پخت وابستگی مستقیم دارد به ضخامت مرغ)
مرغ را از تابه خارج کرده، خمیر و نان را پاک کرده؛ تابه را دوباره
گرم کرده، روغن را اضافه کرده و مرغ باقیمانده را بپزید.
سس لیمو
1 عدد پیازچه یا موسیر ریز شده (در حدود 1 قاشق غذا خوری)
2 سیر، ریز شده (در حدود 1/2 قاشق چای خوری)
1/2 فنجان خامه یا کرم ترش
1 قاشق غذا خوری آب لیمو
2 قاشق غذا خوری جعفری ریز شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
3/8 قاشق چایخوری فلفل، یا به عنوان طعم دهنده