Wheat germ
کلی
دستورالعمل کلی
شیرینی های نان زنجبیلی
دستورالعمل شیرینی های نان زنجبیلی با گیاهک گندم
پای کدو تنبل
دستورالعمل پای کدو تنبل با پوسته های گیاهک گندم
خورشت یا چاشنی
دستورالعمل خورشت یا چاشنی از پروشیتو (نوعی همبرگر ایتالیایی) ، انجیر، و گیاهک گندم
تارت لیمو
دستورالعمل تارت لیمو با آرد گندم سبوس دار
مرغ
دستورالعمل مرغ با گیاهک گندم و نارگیل
شیرینی های نان زنجبیلی با گیاهک گندم
همه ی خانواده عاشق درست کردن شیرینی های سنتی تعطیلات می شوند.
خمیر نیازی به نگهداشتن در یخچال نمی باشد و حتی سالم تر هم می باشد، بنابراین فکر
نکنید که می شود در برابر خوردن یک یا دو شيريني مقاومت کرد. اگر بخواهید كوكي ها
را روی قالب قرار دهيد ، فراموش نکنید که سوراخی در بالای آنها قبل از اینکه
بپزیدشان ، قرار دهید.

شیرینی ها
2 قاشق سوپ خوری کره آب شده بدون نمک
2 قاشق سوپ خوری کانولا یا روغن گیاهی
1/4 فنجان شهد یا شیره قند
1/4 فنجان شکر قهوه ای کم رنگ
1/2 قاشق سوپ خوری جوش شیرین
1 تخم مرغ، هم زده
1/2 فنجان گیاهک گندم
1 قاشق سوپ خوری زنجبیل گرد
2 و 1/4 فنجان آرد شیرینی پزی گندم به همراه
مقداری بیشتر برای ورز دادن خمیر
شکرپاشی
1 فنجان شکر شیرین پزی
1 قاشق سوپ خوری پودر شكر و سفیده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری آب ولرم
تهیه شیرینی
فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتي گراد) از پیش گرم
کنید.
در کاسه ای بزرگ، کره آب شده، روغن، شیره، شکر قهوه ای و جوش شیرین
مخلوط کرده و در تخم مرغ مخلوط نمایید.
گیاهک گندم، زنجبیل گرد و نیمی از آرد را اضافه نمایید. هم بزنید
تا مخلوط گردند. به آرامی باقیمانده آرد را اضافه کرده تا خمیر دیگر چسبناک نباشد.
( در روزهای خشک ممکن است به آرد کمتری نیاز داشته باشید، در روزهای مرطوب به مقدار
بیشتری )
آرد را بر روی تخته کیک پزی پاشیده و خمیر را تا زمانی که نرم شود
ورز دهید. خمیر را رول کرده، آرد را به مقداري لازم اضافه نمایید كه خمیر چسبناک
نباشد و به شکل های دلخواه بریده شود.
تکه های باقیمانده خمیر را جمع کرده و دوباره رول نمایید تا شیرینی
های بیشتری بریده و تهیه شود.
10 تا 12 دقیقه در فر قرار داده شود تا زمانی که رنگ كوكي به قهوه
ای طلایی تغییر یابد. قبل از شکر پاشی شیرینی بگذاريد کاملا خنک شود.
جهت شکر پاشی و سفید کردن شيريني :
در کاسه مخلوط کن غیر چرب، پودر سفیده تخم مرغ و شکر را مخلوط
نمایید. آب را اضافه کرده و هم بزنید تا به مرحله شکر پاشی برسد ( در حدود 8 تا 10
دقیقه با یک دستگاه میکسر قوی، 10 تا 12 دقیقه با یک میکسر دستی. )
كار را با قرار دادن پودر شكر و سفیده تخم مرغ هم زده شده ، داخل
پارچه ي مرطوب قابل نفوذ ادامه دهيد و این در حالیست که کوکی در محفظه ای غیر قابل
نفوذ از هوا قرار داده اید. ( به یخچال نیازی ندارد، با سرعت پایینی قبل از استفاده
مجدد هم زده شود).
می شود شکرپاشی را به گونه ای انجام دهید که ظاهری رنگی بوجود آید
، با اضافه کردن رنگ های غذایی به مقدار کم .
با قاشق ، مخلوط شكر و سفيده تخم مرغ را در کیسه پلاستیکی کوچک
محکم بريزيد و کیسه را بسته و تکه های کوچکي را روي آن برش داده
و بر روی کوکی ها پاشیده شود.